Den Nya Bästa Kvalitet replik IWC Pilot’s Watch Mark XX

IWC Schaffhausen hyllar den berömda Patrouille Suisse, det schweiziska flygvapnets aerobatiska team, med sin nya bästa replika IWC Pilot’s Watch Mark XX Patrouille Suisse edition. Patrouille Suisse, som grundades 1964, visar upp det schweiziska flygvapnets skicklighet, precision och beredskap både nationellt och internationellt. Deras karakteristiska rödvita F-5 E Tiger-flygplan flygs av medlemmar i den professionella flygkåren. Formationsflygning är ett bevis på mänsklig skicklighet och kräver precision, timing och teknisk perfektion – egenskaper som har varit en del av IWC Schaffhausen sedan grundandet 1868 och som särskilt återspeglas i deras legendariska falska pilotklockor. Bland dem är Mark XX som först tog till himlen 76 som Mark 11, utvecklad för British Royal Air Force det legendariska Mark 11

IWC Pilots Watch Mark XX Patrouille Suisse Replika

Den billiga replikan Pilot’s Watch Mark XX Patrouille Suisse är begränsad till 250 stycken och är den femte specialutgåvan som IWC har skapat för att hedra Patrouille Suisse och den första som har ett lätt titanfodral med en sandblästrad mattgrå finish. Boetten är vattentät till 100 meter, mäter 40 millimeter i diameter och är 10,6 millimeter hög. Titan, som är känt för sitt höga förhållande mellan styrka och densitet, är extremt robust och väger ungefär en tredjedel mindre än stål.

Titanboetten kompletteras av en grå sunburst urtavla, som återspeglar den bestående och något utvecklade designen av IWC:s pilot replika klockor under årtiondena, med den senaste uppdateringen 2022. Urtavlan har självlysande arabiska siffror, den ikoniska triangeln för pilotreplikaklockor och breda tim- och minutvisare, vilket säkerställer intuitiv läsbarhet från alla vinklar och under alla ljusförhållanden. En diskret datumvisning är integrerad vid 3-klockans position. Det främre glaset är speciellt säkrat för att sitta kvar även vid ett plötsligt tryckfall i cockpit.

IWC Pilots Watch Mark XX Patrouille Suisse Replika

Den bästa imitationen Pilot’s Watch Mark XX Patrouille Suisse drivs av den IWC-tillverkade Caliber 32111. Det automatiska urverket har ett kiselstegringssystem och ett upprullningssystem med dubbla spärrar som bygger upp en femdagars kraftreserv. Det är säkert inrymt bakom en solid boettbaksida med en speciell gravyr som visar tre flygplan i formationsflygning tillsammans med inskriptionen ”Tribute to Patrouille Suisse”.

IWC Pilots Watch Mark XX Patrouille Suisse Replika
Denna specialutgåva av IWC-replikan levereras med ett svart textilband med ett stiftspänne i titan, båda utrustade med IWC:s EasX-Change-system för enkla bandbyten.