Den Senaste Perfekta Repliken Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph

Audemars Piguet replika har introducerat tre slående nya lyxiga replikaklockor till sin ikoniska Royal Oak Offshore-kollektion i två nya självlindande replikaklockor och en självlindande kronograf. Dessa nya klockor, tillgängliga i storlekarna 37 mm och 43 mm, kombinerar en mängd olika material från rostfritt stål till färgat gummi och ger fräscha toner av brons, elfenben och blått till Royal Oak Offshore-sortimentet.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Replika

En Smakfull Bronsfärgad Urtavla i Fronten på Den Senaste Chronograph

43 mm rostfritt stål Audemars Piguet Selfwinding Chronograph replika debuterar med en rökt brons Méga Tapisserie urtavla, en nyans inspirerad av Habanos cigarrer. De djupa, rika tonerna övergår i de mörkare kanterna och smälter sömlöst in i en svart innerram som matchar kronan och tryckknapparna i svart keramik. De trapetsformade indexen och visarna i svärtat guld är belagda med ett självlysande material som gör dem tydliga även i svagt ljus.

 

Ensemblen kompletteras med ett lyxigt brunt alligatorarmband, handgjort med Oxford-patina, som ger en touch av klassisk elegans. För den som söker mångsidighet har klockan även ett svart gummiband som ger en mer modern och sportig look.

Royal Oak Offshore Selfwinding-modeller i 37 mm och 43 mm

Audemars Piguet Royal Oak Offshore selfwinding Replika

37 mm Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding replika har en boett i 18 karat rosa guld med en grå gummibelagd boettring, kompletterad med en rhodium- och elfenbenstönt guillocherad Grande Tapisserie urtavla. Klockan drivs av Calibre 5900, Audemars Piguets senaste automatiska urverk, som erbjuder 60 timmars effektreserv.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Blue Replika

43 mm Audemars Piguet Selfwinding replica (den introducerades först tillsammans med 2024-nyheterna) har en boett i rostfritt stål med en slående blå gummibelagd boettring och en rökblå Méga Tapisserie urtavla. Den billiga falska klockan erbjuder både enkel tid och datum och körs på Calibre 4302 som ger upp till 70 timmars kraftreserv.

Var och en av dessa modeller har märkets signatur satinborstade och polerade handfinish, inklusive det invecklade hantverket och de raffinerade dekorationerna som syns genom safirbaksidan.