Nya Rolex Everose Gold Day-Date 40 Lyxklockor Replika

Vid den 96:e Oscarsgalan erbjöd Rolex en förhandstitt på ett nytt Day-Date 40 mm replika armbandsur, som kommer i en 18-karats Everose guldkonstruktion.

rolex day-date 40 everose gold replika
Kopia-uret gjorde först ett kort framträdande i videoklippet som Rolex sände innan den officiella prisutdelningen, som tjänade till att lyfta fram och fira varumärkets närvaro på bio. Större delen av den en minut långa videon är redigeringar från flera filmer med karaktärer som bär Rolex falska klockor.

Som långvarig partner med Oscarsgalan har Rolex återigen varit värd för Greenroom vid Oscarsgalan. Utrymmet, som alltid varit tänkt som en samlingsplats för nominerade och programledare innan de tar sig till scenen, omarbetas varje år med ett originellt tema och koncept från den lyxiga Maison. I år tar Greenroom en lugnande och vegetabilisk färgskala som anstår dess namn.

I Greenroom visas i år den nyaste lyxreplikan Rolex Day-Date 40 i Everose-guld. Utrustad med en fantastisk skiffergrå urtavla i en ombré-effekt, är pjäsen prydd med romerska siffror som timmarkörer komplett med modellens signaturdatum och datumindikatorer. Ytterligare detaljer om klockans specifikationer, pris och tidsfrist för release har ännu inte avslöjats.